Asociatia de Tineret pentru Invatamant si Stiinta SOLARIS , este o Organizaţie Neguvernamentala înfiinţata in anul 1994, la iniţiativa domnului preşedinte Ion Viorel Mihalcea , iar din anul 2009 este Membra a Camerei de Comerţ si Industrie Argeş.
Asociatia de Tineret Solaris  este furnizor autorizat  sa desfasoare programe finalizate cu certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei . Aceste certificate ( de absolvire sau de calificare ), traduse si apostilate, sunt recunoscute in Uniunea Europeana.

Având in vedere extinderea activităţii si necesitatea satisfacerii continue a cerinţelor si a exigentelor beneficiarilor privind calitatea lucrărilor si serviciilor, in cadrul Asociaţiei de Tineret Solaris  sunt specialişti cu vechime de peste 10 de ani in domeniile respective care sunt gata sa-si pună experienţa si profesionalismul in slujba realizării cat mai calitative a cerinţelor clienţilor noştri.

Obiectul principal de activitate este organizare cursuri de calificare, recalificare, iniţiere şi autorizare ISCIR-50%.
Scopul nostru este de a ne alinia la standardele internaţionale in vederea oferirii unor servicii de calitate clienţilor noştii, de aceea am făcut demersuri pentru obţinerea certificării ISO.
Predarea cursurilor se desfăşoară cu cadre didactice, cercetători, doctoranzi, lectori autorizaţi de către ISCIR Bucureşti etc.

Din 1994 si pana in prezent am calificat un număr de 20.000 persoane , şomeri, elevi, studenţi, angajaţi, cursuri cu rata de promovabilitate de 100%.
Din 2005 si pana in prezent am prestat servicii de formare profesionala pentru  reprezentantele AJOFM  din mai multe judeţe ale tarii, cum ar fi : Buzău, Tulcea, Brăila, Giurgiu, Tg. Mureş, Vâlcea, Argeş etc.

mdiploma1

mdiploma2

După promovarea examenului de absolvire participanţii vor primi Certificate de absolvire profesională, recunoscute de MMFES şi MEC.

Certificatul de absolvire / calificare / autorizatia ISCIR se va ridica personal, cu CI de la sediul A.T.Solaris din Piata Ceair. In cazul in care , cursantul nu se prezinta pentru ridicarea Certificatul de absolvire / calificare / autorizatia ISCIR ( in functie de cursul absolvit ) , in termen de 6 luni de zile de la data susţinerii examenului de absolvire, va plati o taxa de arhivare in valoare de 50 lei.

Ultima actualizare (Joi, 29 Mai 2014 16:29)